The Bridezilla

The Invitation Card

Posted on: January 21, 2009

Kad Jemputan Kahwin Ida Win

Kad Jemputan Kahwin: Ida & Win

*Sila klik pada kad untuk view lebih besar.*

Kad jemputan dah siap design, sekarang tengah tunggu dicetak. Mungkin siap cetak dalam bulan Februari nanti. Kami tempah kad ini dari KadLawo, melalui ejen di Seri Kembangan, Ahmad Farid.

Kad simple saja. Macam poskad tetapi sedikit panjang. Bagi 250 keping kad termasuk sampul putih, RM0.90 sekeping.

Yang penting, ada peta / alamat lokasi dan tarikh majlis. Rasanya, tak perlulah kad mahal-mahal, wangi-wangi @ besar-besar. Tak ramai yang simpan kad jemputan pun. Lepas majlis, mesti buang. Buat apa membazir beli mahal-mahal, kan? Lainlah kalau mampu. Ini ayat nak sedapkan hati sendiri.. huhu.

Tips:

Survey banyak tempat @ online bagi mencari kad yang harganya berpatutan. Jangan membazir, ok?

About these ads

5 Responses to "The Invitation Card"

klau 1000pcs kad n sampul only harge brape??

klau 1000pcs kad, sampul & print, harga brepe?

salam awk blh tlg saya buatkan kad jemputan majlis akad nikah dengan qiqah skali tak dalam satu kad jemputan.. terma wa kad jemputan kau blh watna grey blh tak??

kalu saya nak ambik 250 keping brape>?????

call saya kalu blh 0198144820

saya tak buat kad kawen @ kad aqiqah. sorry.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: