The Bridezilla

The Whatever

Posted on: February 6, 2009

Aku belum beri kad undangan lagi tapi ada kawan-kawan di pejabat dah beritahu yang mereka tak dapat datang ke majlis aku nanti. Patutkah aku beri juga kad undangan walaupun tahu yang mereka takkan datang?

ps: Aku sendiri pun tak penuhi jemputan kawan sepejabat yang berkahwin sebelum ini. Huhu.

Advertisements

2 Responses to "The Whatever"

Got about you from shout box ms tepung.

if i were you, those yang confirm tak dapat datang tu i send the invitation by email je. hehehhe save cost!…(wedding card is not cheap tau…)

hi, welcome to my blog! yep, i did shouted-out @ mstepung shoutbox. 😛

hey, that is a very good idea! why didn’t i think of that? hurm, thanks!

ps: u got a nice blog too, cintanorth2south 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: