The Bridezilla

Shopping @ Shah Alam

Posted on: February 23, 2009

Semalam ke Shah Alam. Jalan-jalan dengan Win dan Maksu. Misi utama, cari beg untuk VIP.

Kami ke Ole-Ole Seksyen 18, kedai Sayang You di tingkat atas sekali. Maksu nak tunjuk beg VIP yang dia berkenan, alih-alih beg tu semua dah dibeli.

Lepas tu Maksu tunjuk pula bunga korsaj/penanggah, bentuk rama-rama berwarna kuning. Cantik. Tapi mahal, RM2.20 setiap satu. Maksu suruh beli 10, jadi aku pun pilih 10 bunga yang OK.

Di kaunter tempat bayar, aku diam aja. Ingatkan Maksu nak bayarkan, tapi rupa-rupanya dia tunggu aku yang bayar. Cis! Kalau aku tahu, aku tak pilih bunga korsaj mahal tu. Haha, tipah tertipu~

Jalan-jalan lagi di kedai sekitar Giant seksyen 18, mencari beg kertas untuk VIP. Jumpa beg yang agak berpatutan, RM1 setiap satu.

Maksu belanja makan di kedai Sup Utara. Sedap! hehe~ kalau free, semua pun sedap~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: