The Bridezilla

The Plan after the wedding

Posted on: March 13, 2009

Apa plan seterusnya lepas kahwin ek?

  • Zuhrin akan pindah masuk ke rumah sewa aku sekarang~ jadi aku akan dapat housemate! hehe~
  • Dah tak perlu menyimpan wang untuk belanja kahwin, tapi kami perlu juga terus menyimpan untuk misi seterusnya:
    • Zuhrin nak beli kereta baru
    • Kami akan masuk ke rumah baru yang kami kongsi beli, dijangka siap hujung tahun ini @ awal tahun depan. Nak kena pasang gril, lampu, kipas, kabinet dapur. Beli set sofa dan bilik tidur. Rumah tu kecil, jadi tak perlu nak beli banyak perabot.
    • Lepas tu baru boleh fikir untuk sambut baby. hehe~
  • Nak poll kereta dengan Zuhrin untuk pergi dan balik kerja. Kami akan usahakan juga, walaupun terpaksa bangun awal. Aku kerja di TPM Bukit Jalil, Zuhrin di PNMB Chan Sow Lin. Dua-dua di KL tapi jaraknya jauh~
  • Ajak Zuhrin balik ke kampung aku lebih kerap daripada balik ke kampung dia. HAHAHAHA~
Advertisements

6 Responses to "The Plan after the wedding"

ewah ewah kamu….hehehehe…banyak plan neh…hahaha…chaiyok!~

hahaha!~ mesti mahu plan punya~ kalau tidak… nanti takut kucar kacir.

maaf, permohonan yg bersifat berat sebelah akan ditolak ;D

mane de berat sebelah…?

awak ingat tak masa kita stadi kat UTM skudai dulu, dalam seminggu brape kali awak bawa saya balik umah awak ek?

jadi sekarang, bole tak saya bawa balik awak ke kampung saya.. sama banyak macam awak bawa saya balik rumah awak mase kite kat skudai dulu?

oh, mengungkit.. hahaha… sy tau if boleh turn back time sekalipun, awk x kan sanggup balik kuale tiap2 bulan.. hahaha~

SAYA BAWA balik awak ke kampung saya” – no problem! sgt dialu-alukan :mrgreen:

ala~ awak ni! siap awak.. nanti saya cubit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: