The Bridezilla

The Acting

Posted on: March 17, 2009

aku risau la. bolehkah nanti aku berlakon ayu?

gaya jalanku berterabur, kasar. nanti kena berjalan dengan kasut tinggi 2 inci. aku takut jatuh.

senyumku tak manis, nampak gigi semua terbaris. nanti kena belajar kontrol senyum ayu. kalau tak, rosaklah gambar.

ketawaku kuat, tak langsung malu-malu. nanti bersanding tak boleh ketawa kuat.

aku takut. pandaikah aku berlakon ayu..?

Advertisements

3 Responses to "The Acting"

hehe nervous ka? x lama lagikan, tinggal 2hari lagi..
blh tu, blakon jak.. tp saya sndiri pun nervous jg + malu hehe

neves tu jangan laa datang lagi.. sebab kalo neves, satu benda pun nanti aku buat tak kena~ huhu wish me luck!

xdalah ayu, biasa2 jak.. saya klu fikir2 time nak nikah, kahwin bdebar jg hehe… harap2 semua ok utk edotz.. tngal 2 ari lagi, pastu da ok… Selamat menempuh alam baru, semoga gembira di ari bahagia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Edot & Win

WE Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Bencinta

Daisypath Anniversary tickers

WE Junior

Lilypie First Birthday tickers

Blog Stats

  • 41,789 hits
Advertisements
%d bloggers like this: