The Bridezilla

Archive for May 2009

Dah lame benor tak update kat blog ni. hoho..

Banyak yang aku nak cite pasal hal dah kawen ni, tapi banyak bende yang tak boleh cite.

Ada bende yang aku nak cite, tapi kang macam menunjuk baik pulak.

Ada bende yang kalau aku cite, sensored plak.

Ade bende yang aku nak cite, tapi perasan sweet plak.

Jadi aku bace blog bakal/pengantin yang lain, semuanya cerita pasal persiapan.

Tapi ade bende yang kite kene ingat, kawen bukannya hari kite menghabiskan duit. Lepas kawen banyak duit nak gune.

Lainlah kalau lepas kawen dok umah mak/mertua. Memang tak payah kuar duit. Makan & tmpt tinggal free.

Tapi fikir la seniri, sampai bile nak hidop macam tu? Tanak berdikari?

Ye, suke ati dioranglah camane nak spend duit diorang, kan?

Aku cume bagi nasihat, x nak ikot xpe.

Sebab lepas kawen, Win dan aku ada banyak plan.

Plan ni sume gune duit. Nasib baik kami tak bergolok gadai mase kenduri kawen dulu.