The Bridezilla

After one year of honeymoon

Posted on: March 30, 2010

Happy First Anniversary!

Semoga Allah panjangkan jodoh kite, murahkan rezeki dan permudahkan semua urusan.

Tahun ni hadiah ulangtahun perkahwinan, Wii.

Tahun depan hadiah apa ye? Forte V(^_^)V

Advertisements

2 Responses to "After one year of honeymoon"

salam,

Terbaca komen U pasal tudung…agree sgt ngan U first 2-3 kali I masuk ariani kat bangi…tapi x berkenan design color n awning …then kwn perkenal dezahra…akhirnya saya pun minat tudung dezahra…skarng dah jadi dealer sbb family sume pakai dezahra. Design, kualiti n service after sale yg ditawarkan mmg memuaskan…berbaloi beli w/pun harga agak mahal…tapi harga2 tu actually standard harga butik…skrang ni byk gak tudung yg 30% off…why not U tgk kat website dia…tudung2 dezahra utk raya menarik2…..happy viewing.

wah dealer tuh. eh u jual online ke? kalo ade design dezahra lawa2 nanti bole i order 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: