The Bridezilla

Semalam kami terima surat daripada pemaju perumahan yang mengatakan proses kemasukan air dan elektrik akan dijalankan dalam masa terdekat ni jadi pemaju suruh kami datang ke pejabat jualannya di PJ untuk tandatangan beberapa borang bagi proses tersebut dan bayaran RM440. Wow. Mahal juga nak masuk air dan api ke rumah, patutlah orang kurang kemampuan tak dapat nak guna khidmat air dan api kat Malaysia ni.

Ok, api dan air dah nak masuk rumah.. tinggal nak buat jalan raya dan tiang lampu. CF???

Advertisements

Win invited some of our friends to come over to our rented house this Saturday night to have dinner. Two of our neighbours are getting married and going to move out by next year, so this is kind of farewell party for them too.

I plan to cook the simplest dishes for the dinner, Chicken Soto and Chicken Rendang. Let’s hope things will go well – hope I can cook edible food -__-

Meal for 8 pax:

  • Do we have a table big enough for 8 pax? 6 pax can eat on the new dining table :P. Win and I can eat on the sofa.
  • Do we have enough plates and glasses? Yes.
  • Do we have a big enough pot to prepare the soup? No. So we’ll use whatever we have. Haha.

Most wives to do list might be different from one to the other. Mine goes like this:

  • Wake up and prepareĀ  Hubby’s clothes and Nescafe.
  • Make the bed.
  • Prepare lunch & dinner.
  • Take a bath & get ready to work. Bring lunch to the office.
  • Work.
  • Get home from work.
  • Reheat the dishes, serve and have dinner.
  • Rest and watch TV.
  • Sleep at 10.

This routine goes everyday from Monday to Friday.

ps: That’s why i love weekends.

It has been 2 weeks since we dine on our newly bought dining table from Macy. It’s a glass-top table with 6 upholstered chairs and of course, the whole set is black.

The new house will be small, so we need to buy only compact furniture. We already got three out of five items we wanted, now we are looking for the next two.

  • black cheap-leather sofa set
  • black upholstered bed + mattress
  • black dining table + chairs
  • black tv cabinet
  • black LCD TV

Win and I are looking forward to our new house to be fully developed, maybe early next year. So we started saving money to:

  • install the grills
  • install light bulbs, fans and aircond
  • install a kitchen cabinet
  • maybe plaster ceiling for the living room

We don’t know how much money will we need to do all this, so we save as much as we can.

ps: Poor Win, he’d rather save money than to spend it to buy a new car.

Hubby gained 2kg since we got married. Is it because my cooking is so good that he ate a lot lately? šŸ˜›

No worries Hubby, i will help you to loose weight!

Dah lame benor tak update kat blog ni. hoho..

Banyak yang aku nak cite pasal hal dah kawen ni, tapi banyak bende yang tak boleh cite.

Ada bende yang aku nak cite, tapi kang macam menunjuk baik pulak.

Ada bende yang kalau aku cite, sensored plak.

Ade bende yang aku nak cite, tapi perasan sweet plak.

Jadi aku bace blog bakal/pengantin yang lain, semuanya cerita pasal persiapan.

Tapi ade bende yang kite kene ingat, kawen bukannya hari kite menghabiskan duit. Lepas kawen banyak duit nak gune.

Lainlah kalau lepas kawen dok umah mak/mertua. Memang tak payah kuar duit. Makan & tmpt tinggal free.

Tapi fikir la seniri, sampai bile nak hidop macam tu? Tanak berdikari?

Ye, suke ati dioranglah camane nak spend duit diorang, kan?

Aku cume bagi nasihat, x nak ikot xpe.

Sebab lepas kawen, Win dan aku ada banyak plan.

Plan ni sume gune duit. Nasib baik kami tak bergolok gadai mase kenduri kawen dulu.